Saturday, September 25, 2010

tv'de bütün hafta ne olcak?


1 Ekim Cuma: TNT bütün güzel filmleri toplamış.Şahane.Babil ,20.00 de tv'de izlenebilir.İki çocuğun tüfekle oynaması ve ortaya çıkan sonuç birbirinden alakasız hayatların kararmasına yol açar..Mona Lisa Smile mı yoksa Babil mi?Elbette o saatlerde Babil izlenir bizim evde.





1 Ekim Cuma: Kanaltürk'de Mona Lisa Smile filmi olacak saat 19.50'de. Şahsen aman aman bir film değil ama oyunculardan ötürü izlenir elbette ki.Film,1950 ler de geçtiği için kıyafetler açısından da izleme unsurudur her zaman.







30 Eylül Perşembe: Cnbc-e'de 22.00'de Haute Tension (yüksek Tansiyon) filmi olacak.Gerilm,intikam,korku içerikli güzel bir film gibi duruyor.Merakla perşembe günü beklenecek .






29 Eylül Çarşamba: Bu akşam tercih yapmak durumundayız. 21.15 sıralarında tv8 'de P.S.,I love you filmi olacak.Üzülmek istemiyorum .Benim tercihim Open Water'dan yana:)





29 Eylül Çarşamba: TNT saat 20.00 de Open Water'ı(Açık Deniz) verecek.Tekneleri onları bırakıp gitti,kalacak başka bir yer yok okyanus dışında tabi!!!





28 Eylül Salı: Tv8'de 21.15'de Rescue Dawn var.Gerçek bir yaşam öyküsünden uyarlanmış.Asker(Christian Bale) kurtulabilecek mi????







27 Eylül Pazartesi: TNT'de 20.00'de Conversations With Other Women (Başka Kadınlarla Muhabbet) filmi var.Tiyatro izlercesine geçen süre oyuncularından ötürü "bingo!" dedirtiyor.






























26 Eylül Pazar: Tv8'de saat 21.15'de bir kitap uyarlaması olan Derailed(Raydan Çıkanlar) var.Dram-gerilim filme süpper yedirilmiş.

No comments:

Post a Comment

gsm

her türlü film çeker!

Followers

moda göre takıl