Friday, July 2, 2010

Kraliçe ve Biri

Hangi sektör olursa olsun çalışanların kendilerine özen göstermeleri gerekir elbette ki lakin bu sektör diğerlerinden değil .'''Özen göstermek''' kavramı bambaşka açılımlara yol açmakta burada.Moda dünyası ,bu kavramların ana kraliçesi işte.

Ana kraliçe çocuklarını her yere salmış ve kraliçelerden biri Runway Dergisinin tahtına oturmuş.Buzlar kraliçesi denir ya işte o da öyleşmiş.Herkes emrinde kul-köle , özen, ihtişam,lüks kraliçeye giden kapının anahtarını oluşturuyormuş.Kapıdan bir gün kraliçenin istediği özelliklere sahip olmayan ''BİRİ'' girer.'''Çık dışarı'' denir ama ''BİRİ'' çok inatçıdır.

Ortamın ona göre olmadığını o da anlar ama 'önemli olan kafanın içindekilerdir', der ve bunu onlara göstermek ister.Bunun için de önce onlardan biriymiş gibi görünür.Kraliçe de dahil olmak üzere herkes ''BİRİ''ye bayılır.Hem kafasına hem ambalajına.Lakin zaman geçer ve saat 12'yi gösterir , ''Biri'' kraliçenin ortamından artık ayrılmalıdır.Merdivenlerden koşarak iner ,arkasında ayakkabısını dahi bırakmaz.Yani hiç iz bırakmaz.

Kraliçe kızmaktan ziyade ''BİRİ'' ,bana güzel bir şey gösterdi'' ,der.Ve herkes ilk gün ki gibi değil,bugün ki gibi yaşamaya devam eder...









































Film Adı:The Devil Wears Prada
Oyuncular:Meryl Streep,Anne Hathaway,Emily Blunt,Stanley Tucci...
Yönetmen:David Frankel
Yapım yılı:2006
Süre:109 dakika

No comments:

Post a Comment

gsm

her türlü film çeker!

Followers

moda göre takıl